Impresszum

Ez az oldal, és a rajta található tartalmak Nagy Zoltán Antal (Nyözö) szellemi termékei. Amennyiben valahol másoktól használok fel képanyagot, vagy másokkal közös alkotást teszek közre, ott ezt feltétlenül le szoktam egyeztetni az eredeti alkotókkal, és a publikálásra engedélyüket is kérem.

Szeretettel látom megjegyzéseidet kommentjeidet bárhol ahol megtalálható az adott cikk alatt erre a lehetőség. lehet vitatkozni, lehet nem egyet érteni valamivel, sőt az is simán lehetséges, hogy nem tetszik valami — ezt ki is fejtheted. Az építő kritika, és vélemény mindannyiunknak hasznára válik. A lapon tett kommentek minden esetben a kommentelők álláspontját tükrözik, én maximum a magaméért tudok felelősséget vállalni. Mindez persze nem jelenti azt, hogy személyeskedő, otromba stílusban írt megjegyzések nem kerülnek végső esetben törlésre.

Amennyiben szeretnél valamit felhasználni az itt megjelent anyagokból, kérlek vedd fel a kapcsolatot velem, és jó eséllyel meg tudunk egyezni. A kérés nélkül elvitt tartalmakat ellenben nem szeretem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szívesen látom a véleményedet, ne habozz hanem írj!

Hasonló tartalmak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...