2014. május 7., szerda

Újratöltve

Hosszú ideje hallgattam. Most ismét nyitva vagyok, és a régi honlapom is újra lett töltve...

Egy ideje szerettem volna ide összegyűjteni a régi honlapom anyagait, és bele is kezdtem. Aztán arra gondoltam, hogy ha ez megtörtént, akkor majd publikussá teszem ezt az oldalt is. Végül úgy döntöttem, hogy nem várom meg a vélhetően soha el nem érkező teljes visszamenőleges feltöltést, hanem indulok.

A hiányzó időszakban is bőven volt mit olvasni, nézni tőlem. Példának említsük a Kertész leszek blogot, ami a Pilisszentlászlóra költözésünkkel párhuzamban indult, vagy a 41. és 42. szülinapom közötti napifotós projektet. Ilyen napifotós projektem volt már 2011-ben is, akkor technikai gondok miatt sajnos megakadt a projekt még a felénél.

A régi dolgokat meg majd idővel felteszem ahogy lesz rá idő. Nem hajt a tatár. Az ide már most is felkerült régi anyagok nagy részénél hiányzik még a képanyag is (már ahol volt), és csak a szövegek vannak meg. Ezeket is majd kicsinosítom időm függvényében — ahogy előkerülnek a régi mentések közül. No meg mitagadás, biztosan jó lesz időnként felemlegetni a régi dolgokat, amiben remélem lesznek olyan Olvasók, olyan régi és/vagy új barátok akik partnereim lesznek. Tartsatok velem!

1 megjegyzés:

  1. Csodálatos, titokzatos, emberi ésszel csak behatárolt mértékben felfogható az, amivel itt foglalkozol, a földi élet és a csillagok birodalma, a végtelen. Bár még nem régóta ismerlek, szeretnék része lenni a világodnak.

    VálaszTörlés

Szívesen látom a véleményedet, ne habozz hanem írj!

Hasonló tartalmak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...